Arbeidsvoorwaarden

WAT BIEDEN WIJ?

Pluripharm Groep biedt collega’s een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, die hen de mogelijkheid geeft om het beste uit zichzelf te halen. Op die manier supporten we jouw professionele en persoonlijke groei. 

De belangrijkste onderdelen vind je op deze pagina. Ben je geïnteresseerd in de details? Bekijk dan het overzicht met arbeidsvoorwaarden of neem een kijkje in de CAO van Pluripharm.  

Specificaties

Een optimale balans tussen werk en privé draagt bij aan je werkplezier, je productiviteit en helpt je om het beste uit jezelf te halen. Onze hybride manier van werken en meerdere verlofregelingen dragen daaraan bij. Zo kun je via het cafetaria-model extra verlofuren kopen.

Pluripharm wil een aantrekkelijke werkgever voor jou en je collega’s zijn en daarbij hoort een aantrekkelijk beloningsbeleid. Met dit beloningsbeleid kan Pluripharm niet alleen het juiste talent aantrekken, maar ook de juiste talenten behouden voor de toekomst. Bij Pluripharm ben je altijd verzekerd van een marktconform en aantrekkelijk salaris. Onze salarissen zijn gekoppeld aan ons functiehuis. Ieder jaar kijken we of ons functiehuis en salarissen nog marktconform en aantrekkelijk zijn.

Bij Pluripharm werken we hybride. Dat betekent dat we het werken op kantoor combineren met thuis of elders werken. Samen met je team en je manager maak je hierover afspraken en die evalueren jullie regelmatig. Er is geen ‘onesizefits all’. Want wij vinden het belangrijk om met elkaar verbonden te blijven. Elkaar regelmatig zien, onverwachte ontmoetingen en gesprekken met collega’s binnen en buiten het team, dragen daaraan bij.

Bij Pluripharm stimuleren we duurzaam reizen en leggen we de focus op reizen met OV of op andere duurzame manieren. Voor het reizen naar kantoor kun je kiezen voor een NS Business Card 2e klas waarmee je voor woon-werk, zakelijk en privé kunt reizen. Reis je liever met eigen auto, dan kun je gemaakte zakelijke- en woon-werk kilometers declareren. Fiets je graag naar werk? Bij Pluripharm krijg je mooie personeelskortingen op (elektrische) fietsen.

Vitaliteit draait om de balans tussen lichaam, geest en je relatie met anderen en werkt voor iedereen anders. Vitaliteit gaat altijd over jouw energie. Energie die je oplaadt of uitdaagt om het beste uit jezelf te halen, elke dag weer. Pluripharm vindt het dan ook belangrijk om jou te stimuleren aan je eigen vitaliteit te werken. Met een divers aanbod aan activiteiten, kun je vitaal en energiek veranderingen aan.

Ontwikkeling

Hoe je leert, werkt voor iedereen anders. Of je nu de voorkeur geeft aan leren door te doen, samen leren of door individuele training: het gaat om jouw vooruitgang. We bieden volop training- en opleidingsmogelijkheden en een internationaal netwerk voor het delen van kennis en autonomie om je eigen ontwikkelroute te bepalen. Ga met plezier en energie aan de slag met je ontwikkeling, nu en in de toekomst!

Maatschappij & Cultuur

Met onze Pluripharm-strategie willen we bijdragen aan de samenleving door samen te werken met lokale organisaties en door onze tijd en expertise te besteden aan het maken van een positieve impact op mens en planeet.

Pensioen

Pensioen is je salaris voor later. Of later nu al heel dichtbij is of nog jaren duurt, het is belangrijk dat je weet hoe jouw pensioen geregeld is. Als verzekeraar willen wij dat dit goed geregeld is. We bieden je dan ook een basispensioenregeling die marktconform is. Afhankelijk van je persoonlijke situatie, kan je aanvullende verzekeringen sluiten zoals het IVA-aanvullingspensioen, het WGA-aanvullingspensioen en het Anw-hiaatpensioen.

Bij ons op werk

Persoonlijke ontwikkeling

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Of je nu investeert in je professionele ontwikkeling voor je huidige baan of voor een andere baan, binnen of buiten Pluripharm, het is essentieel dat je blijft investeren in jezelf. We bieden veel mogelijkheden en de autonomie om je eigen ontwikkeling en loopbaanpad te bepalen.
– Good Habitz
– Young Pluripharm
– Leiderschapsprogramma

  • gram

Onze cultuur

Diversiteit & Inclusiviteit

Als mensen zijn we allemaal gelijk. Maar niet hetzelfde. En dat is onze grootste kracht. We geloven dat ons bedrijf het sterkst is als we openstaan voor alle verschillende aspecten van de mens, ongeacht hoe we eruitzien, waar we vandaan komen, of wie we liefhebben. Daarom maken we ons bij PLURIPHARM sterk voor diversiteit, inclusie en gelijke kansen voor iedereen. 
Onze visie op diversiteit en inclusie is simpel. We vinden dat iedereen erbij hoort. Samen bouwen we een omgeving waarin mensen zich welkom, gewaardeerd en gerespecteerd voelen. Een bedrijf waar onze collega’s volledig zichzelf kunnen zijn, waar een inclusieve klantbeleving de norm is, en waar we bijdragen aan het welzijn van de samenleving.  

Gelijke kansen voor iedereen

We zetten ons in voor gelijke kansen voor iedereen:
– Bij vacatures hebben alle geschikte kandidaten gelijke kansen.
– Medewerkers krijgen gelijke kansen in doorgroeimogelijkheden
– We streven naar het vergroten van het aandeel vrouwelijke senior managers.
Onze doelstelling is dat in 2023 40% van de senior managers vrouw zal zijn. En Pluripharm participeert in zowel de Bloomberg Gender Equality Index als Equileap. Beiden bieden zij een overzicht van beursgenoteerde organisaties die transparantie bieden over de gelijkheid op de werkplek. Wil je meer lezen over onze doelstellingen en resultaten? Klik hier

Write a short headline

Add a descriptive title for the column.

Use this space to add a medium length description. Be brief and give enough information to earn their attention.

Add a descriptive title for the column.

Use this space to add a medium length description. Be brief and give enough information to earn their attention.